PULLAN!

Så jävla bra!

Lite mer bilder

Kategori: Allmänt

Emelie en dag i parken
Den bortskämda alice som får åka på cykeln VARJE gång vi ska till och från dom olika skolorna. hon bara ligger där o degar och ser fruktansvärt nöjd ut. ibland önskar man att kunna var barn igen så man slapp gå överallt ;P
Våra brända bullar som vi skulle servera på midsommar blev lite brända så vi bakade en kladkaka istället :p

söndag 26/6

Kategori: Allmänt

Sitter i sängen och har precis vaknat. idag ska jag in tillparis och hämta min man ikväll blir det bio för hela slanten kung fu panda två på franska de nI!!!!
Gårdagen var fullspäckad först midsommar sen bar det av till bad huset och bada med barnen efter de så bär det av till nästa jobb och ta hand om tre ungar de gick helt okej :)
en liten bild på gårdagens klädsel lång blommig klänning med jeansjacka

Torsdag

Kategori: Allmänt

Nu är det bara 19 dagar kvar tills jag åker hem till svearike. blandade känslor måste jag säga. en del av mig vill åka hem en vill stanna. men som tur åker jag tillbaka den 28 augusti :)

.
Inte långt kvar till helg men min helg blir inte så lugn, fredagkväll ska jag vara barnvakt, på lördagen ska jag  jag hjälpa till på den barnvändliga midsommaren men även sitta barnvakt på kvällen. sen är jag ledig heeeela söndagen ;) men ska sitta barnvakt åt en annan familj på lördagen så det blir lite extra pengar vilket är bra :).
.
Snart bär det iväg till lidl för att handla det som fattas i kylskåpet, sen till den franska skolan och hämta emelie. det slutar inte där. sen ska jag laga mat på rekordtid för att sedan åka med familjen och kolla på när dom äldsta sjunger kör. det kommer bli stressigt men det ska nog gå :)
Fader fisk // pullan

lite bilder

Kategori: Allmänt

vara fina smörgåstårta
avslutar med en vacker bild på mig själv :p

Söndag

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag i sängen och gör inget vättigt. helgen har varit fruktansvärt bra och streesig då jag och hanna fixade midsommar party för 20 pers med mat och snaps.
Midsommar blev så bra!!! lekar, mycket skratt och gitarr och sång i mörkret tummen upp för de :D
Idag har jag varit i paris med simon och träffat en av han kompis. det blev frappe på starbuks  och hamburgare på donken så glamoröst :p. nu sitter jag i sängen och kollar på tonårsliv när de är slut ska jag kolla på de nya avsnittet av båten på luna på svt paly, Älskar den serien!!!!!
Nu tycker jag att de dåliga vädret kan ta och sluta, vill ha sol och värme tack!!!!!1

Nästan frisk

Kategori: Allmänt

Just nu ligger jag i sängen, känner mig nästan frisk. bara lite huvudvärk och snorig i näsan. gårdagen var ett helvete då jag låg i sängen heeeeela dagen med feber och brutal huvudvärk men sov nästa hela tiden så dagen gick fort :pNu har halva av denna dagen gått, började med att vara lat och sätta dom två lediga framför tv:en och sova en timme till. men jag fick faktisk eftersom jag var så sjuk igår :P SKa inte direkt klaga på familjen jag bor i :D men just nu vill jag bara ha helg, på lördag bär det av till ikea :DDDD
när jag och simon var på ike för typ en månad sen, då blev det gravad lax med norlands guld mums säger jag bara :D

dagens outefit för näsan!

Kategori: Allmänt

feel so sexy!

Förkyld som ett jävla as!

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och tycker synd om mig själv eftersom jag blivigt så fruktansvärt förkyld. not nice!!!!! men som tur är det super dåligt väder så det gör inte så mycket :P.
Helgen har varit mycket bra, blev en långhelg på hela fem dagar som var as nice, satt inte lite fel :p.
ligger i sängen och har grymt tråkigt!! saknar även min man lite extra mycket också. det är ju måndag vilket betyder att man måste vänta ända till helgen innan man får pussa på honom!!