PULLAN!

Så jävla bra!

Lov

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i min säng pratar med linnea och syster på skype och dricker vin. det är en mycket trevlig lördag kväll måste jag säga.
Idag har jag inte gjort så mycket var i shoping centret som inte är så längt här ifrån mig och kollade runt lite sen har jag bara legat i sängen. Eller vänta jag har faktiskt städat mitt rum, johanna kommer ju hit i morgon kommer bli så jävla nice!!!! har bäddat säng åt henne så vi slipper göra det i morgon. Och jag har en överaskning till henne när hon kommer men jag tänker inte säga vad det är för då kommer hon säker se det innan det är inte okej!! :p
men vi har inte planerat ett skit vad vi ska göra så det blir intresant.
Hoppas värkligen inte hon vill göra massa turistiga saker nu för då kommer jag rycka av mig håret, är så jävla less på det.
.
Sen nästa måndag (den 23) bär det av till svearike i några dagar, ska bli skönt att komma hem ett litet tag sen ska jag försöka att få med mig lite saker hem också ^^

Snart lång helg!

Kategori: Allmänt

ligger i min säng och kollar på sista avsnittet av PLL, Så jävla spänande att jag inte kan sitta stilla haha XD dagen har varit helt okej en vandlig onsdag, just nu väntar jag på att vi ska äta middag. det blir kyckling gryta med ris mums!!!!!
.
jag har börjat fundera om fransmän tycker det är exotiskt med tjejer som är längre än dom själva, jag måste säga att det börjar bli iriterande haha XD det kommer bara fram killar som är kortare jag vill veta varför HALLÅ!
igår var jag faktis på dejt med en fransman. det blev museum och promenad i parken så som man ser i i filmer fan haha fett o behagligt.
Jaja i morgon är det trosdag och sedan blir det fredag och sen är man ledig i tre dagar sen jobba fyra och sen är det LOV!!!!!!!!!! och då kommer johanna hit taggad till tusen. saknar hennne så mycket här borta. är inte alls samma sak när vi inte dricker vi på taket haha XD
Och promenader ja men nu får jag en vecka av det så nice :D