PULLAN!

Så jävla bra!

Utkast: Juni 19, 2012

Kategori: Allmänt

JAg vet fan inte vad jag ska ta mig till jag kommer bli STÖRD!! PÅ RIKTIGT!!! att inte kunna komunisera med någon läsa böcker och kolla film på vardagkvällarna har jag nu tröttnat på för länge sedan!!!!
just nu nu är det tisdag och ÄNU EN GÅNG slnyltar jag av julies internet. jag börjar bli väldigt bra på det :P
.
Helgen var brutal men roligt, inget mer tänker jag säga o den!! och nu är det mindre än tre veckor kvar!! OMG!!!Nu går tien aldelens för fort!!!
.
Om två timmar måste jag hämta barnen i skolan bläää men kväll bär det av till paris träffa tara para på en öl ska bli trevligt!!
Ja linnea det är han jag menar men han ser ut at vara 12 jag kna inte göra något åt saken HAN SER UT AT VARA TOLV!!!!!

Fredag kväll här i byn!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu hemma hos julie och snyltar änu en gång på hennes internet, vi skulle ha kolla på downton abby men jag glömde ju så klart dvdn..... veckan har varit helt okey. har bara haft två barn så det är väldigt lungt. men lite jobbigt eftersom det var första hela arbetsveckan på två månader livet är bra hårt ibland ;)
I helgen ska jag på hela två uppvisningar i morgon blir det dans uppvisning och på söndag blir det teater. sen i morgon kväll blir det utgång vilket jag ser fram i mot!
.
Linnea jag har en fråga till dig VAD FAN SER DU I DEN DÄRA UNGEN HAN SER JU UT ATT VARA 12!!! DU VET ATT MAN FÅR INTE HA SEX MED EN SOM ÄR UNDER 15!!!
.
ANGÅNDE internet så kommer det nog inte fungera på att tag till. dert måste komma någon gubbe och kolla hela skiten. jag tror att dom måste byta hela boxen den är nog ganska gammal plus att free box SUGER PUNG RÖV!!
Allt tar sån jävla tid....
aja nu ska jag försöka vara lite mer pratig med min vän julie
Kyss och smek pullan!
Dagens bild

Keane 

Kategori: Allmänt

Internet har nu slutat funka IGEN!

Kategori: Allmänt

Mitt fin fina blåmärke jag fick efter att jag lekte i parken för någon vecka sen visst är det vackert ;) Just nu sitter jag hemmma hos julie igen och snyltar på hennes internet. det finkar ju som vandligt inte vilket gör mitt liv till en pest ocg pina på kvällarna när jag inte har något att göra. plus att jag har kollat kå alla filmer i dvd hyllan vilket betyder att jag måste se filmerna igen........
Kom igår tillbaka från den korta visiten från sverige och kollade när josefine tog studenten vilket var mycket trevligt eftersom det var fint väder. det var nu två veckor sen vi hade sol har vilket sugfer pungröv!
MEn nu är det bara fyra veckor kvar av min vistelse här i frankland sen bär det av hemåt, och det ser t som att jag har jobb också det kan ju inte bli BÄTTRE!!! jag är så jävla glad!!!!
Hade inte så mycket mer att säga än att ni får skicka berv om ni vill  ha någon kontakt med mig dom närmaste dagarna internet lär väl inte funka på ett bra tag framöver!
Kyss och smek Pullan!

En lååååång måndag!

Kategori: Allmänt

Dagen började med att jag väckte barnen och tog dom till skolan som vandligt. Efter det så åkte jag och Nelli till paris och köpte allt onödigt som kläder smink m.m Vi gick från secendhand affär till affär, men jag hittade i alla fall ett linne och en STOR tröja jag ska göra till linne för endast 1 € styck lycklig tjej. Sen köpte jag även sminkpenslar och nagelack och örhängen. det blir väldigt mycket och idag haha :p
Köpte också ett par svarta tygskor till mig och ett par convers till systeryster. nu ska jag bara hitta pressenter till resten av familjen också! Sen är det inte långt kvar det bär av till svearike!

two years

Kategori: Allmänt

En solig lördag

Kategori: Allmänt

Kaffe med stil!
Kom precis hem från barnens internationella dag då ma kunde prova mat från massa olka länder, men jag var så tråkig att jag köpte svensk varmkorv och julmust hahah
just nu funderar jag på att ta och sova ite innan jag måste dra mig in till paris jag är så himmla trött ska ju vara ute hela natten i paris hade jag tänkt.
Ska sitta vid seine och dricka vin med några kompisar sen får jag se hur det slutar ^^.
I morgon ska det regna så tänkte andvända dagen till att vara bakis, sånna dagar man ska spendera i sängen, men det kommer säker vara fint hela dan bara för att jag har planerat att stanna i sängen.
Det var vääl det jag hade på hjärtat idag! ha det så nbra kyss och smek Pullan